
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 350 g water lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
nebo 30 g fresh yeast crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter diced
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour plus extra for dusting
- 125 g water lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil for greasing
- 1 medium egg mixed with 1 Tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 175 kcal / 737 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spelt Bread
1hod. 45min
Baguettes
3hod. 45min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9hod. 10min
Spelt and Buckwheat Bread
1hod. 55min
Rustic Bread
2hod.
Rye Bread Rolls
4hod.
Pain d'Epi
2hod. 40min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6hod. 40min
Seedy Wholemeal Bread
1hod. 35min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Crusty Spelt Bread
2hod. 20min
Sourdough-style Loaf
122hod. 45min