Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
nebo 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 737 kJ / 175 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
German Bread
4 Std. 15 Min
Sonja's Bread
3h 10min
Rustic bread
2h
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Scandinavian Rye Bread
27h
Red Onion and Garlic Soda Bread
2j 15 menit
Polenta Cake
1h
Rye Bread Rolls
4h
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Yoghurt Bread
2h
Sourdough Ciabatta
9u. 25min
Sourdough-style Loaf
122h 45min