Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
nebo 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 737 kJ / 175 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houmous
13 Std. 30 Min
Multiseed Bread
2h
Wholemeal Focaccia
2h 35 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Sandwich Bread
3h
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Žádné hodnocení
Poppy seed and rosemary crispbread
1h 15min
Classic Zabaglione
15 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Sourdough-style Loaf
122hod. 45min