Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů bílého zelí
- 100 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 100 gramů zelené jablko, na čtvrtky
- 50 gramů červené cibule, napůl (volitelně)
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce majonézy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 554 kJ / 133 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Ředkvičková pomazánka
5min
Čabajská pomazánka
15 Min
Pomazánka z červené řepy
5min
Hermelínová pěna
10min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Šunková pěna
5min
Falešná humrová pomazánka
15 Min
Salát Boleslaw
10min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Dip s datlemi a kari
5min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min