Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 8 uova (circa 53-63 g l'una)
- 250 g di zucchero semolato
- 250 g di farina bianca istantanea
- 2 pizzichi di sale
Farcitura panna, fragole e lamponi
- 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di fragole fresche
- 10 g di zucchero semolato
- 120 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1807.8 kJ / 432.1 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 100.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Meringa al cacao
2 godz. 30 min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3 Std. 30 Min
Danish layer cake
4h
Delizia alla fragola di Plougastel
4 Std. 55 Min
Cheescake al caco mela
8 Std.
Naked cake al cioccolato
4h
Cupcake mimosa all'arancia
1h 5min
Tiramisù alle fragole
3 Std. 30 Min
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min