Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 50 g di burro a pezzi, + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 8 uova (circa 53-63 g l'una)
- 250 g di zucchero semolato
- 250 g di farina bianca istantanea
- 2 pizzichi di sale
Farcitura panna, fragole e lamponi
- 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di fragole fresche
- 10 g di zucchero semolato
- 120 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta foresta nera
3 Std.
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Sponge cake all'arancia
2 Std.
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Trancetti al cioccolato ed arancia
2h 40min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Cupcake di Pasqua
1h
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h