Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di nocciole sgusciate, spellate e tostate
- 80 g di latte parzialmente scremato
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di olio di semi di arachidi
Crema mascarpone
- 50 g di zucchero
- 150 g di panna (35% di grassi), fredda
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- granella di nocciole, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 12 fette
- Kalorie
- 31560 kJ / 7543 kcal
- Protein
- 114.4 g
- Sacharidy
- 568.3 g
- Tuk
- 549.4 g
- Vláknina
- 17.9 g
Alternativní recepty
Crema mascarpone al caprino
20 min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 godz.
Crostata al cioccolato e burro di arachidi
7 Std. 30 Min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1h 10min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Crostata al tiramisù
3h 15 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake al cioccolato
9h 30min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min