Crostata mascarpone e gianduia

Crostata mascarpone e gianduia

4.5 13 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 4hod. 20min
12 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • di zucchero
    100 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di burro morbido a pezzi
    100 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di lievito in polvere per dolci
    1 cucchiaino
Crema gianduia
  • di zucchero
    60 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    ½
  • di cacao amaro in polvere
    15 g
  • di nocciole sgusciate spellate e tostate
    60 g
  • di latte parzialmente scremato
    80 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    170 g
  • di olio di semi di arachidi
    60 g
Crema mascarpone
  • di zucchero
    50 g
  • di panna (35% di grassi) fredda
    150 g
  • di mascarpone
    500 g
Terminare la preparazione
  • granella di nocciole a piacere

Nutriční hodnoty na 12 fette

Kalorie 7543 kcal / 31560 kJ
Protein 114.4 g
Tuk 549.4 g
Sacharidy 568.3 g
Vláknina 17.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...