
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di mais consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo consentito da prontuario
- 220 g di burro a pezzi
- 7 tuorli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 200 g di chicchi di quinoa
- 250 g di latte intero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di ricotta di pecora scolata
- 350 g di zucchero
- 6 uova
- 3 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- 60 g di cedro candito a tocchetti
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- zucchero a velo consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 657 kcal / 2750 kJ
- Protein
- 14.2 g
- Tuk
- 26.2 g
- Sacharidy
- 89.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta choux (senza glutine)
1hod. 20min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1hod. 50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2hod. 10min
Pasta brisèe (senza glutine)
1hod. 15min
Pasta frolla (senza glutine)
2hod. 45min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1hod. 10min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3hod.
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min