Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di mais consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo consentito da prontuario
- 220 g di burro a pezzi
- 7 tuorli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 200 g di chicchi di quinoa
- 250 g di latte intero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di ricotta di pecora, scolata
- 350 g di zucchero
- 6 uova
- 3 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- 60 g di cedro candito a tocchetti
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- zucchero a velo consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 89.7 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1u. 40min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min