Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 180 g wody
- 1 jajko
- 100 g smalcu, pokrojonego na kawałki
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
250
g semoliny z pszenicy durum
nebo 250 g mąki krupczatki - 1 szczypta soli
Nadzienie
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 300 g sera pecorino, pokrojonego na kawałki
- oliwa z oliwek, do głębokiego smażenia
- miód, ilość do polania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1514 kJ / 361 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1 Std. 40 Min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 godz. 10 min
Gazpacho słodko-pikantne
5min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2 Std. 20 Min
Pie z kiszoną kapustą i mięsem
3h 10min
Pamoczka grodzieńska
5min
Amaretto sunrise
5min
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
1h 5min
Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską
1 Std. 45 Min
Drożdżówki Gibassier
2 Std. 10 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min