Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 100 g Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
- 500 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 19281 kJ / 4603 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 500 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce all'Arrabiata
25min
Chili-Grill-Öl
25min
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min
Tomatensugo all'arrabbiata
30 min
Tomatenpesto
10min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Tomaten-Pesto
10min
Grüne Steaksauce
10min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
Salsa (scharf)
15min
Knoblauchöl mit Chili
5 min