Zařízení & příslušenství
Zimtmousse
Příprava 25min.
Celkový 5hod. 40min.
4 Portionen
Suroviny
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt450 g
-
weiße Kuvertüre in Stücken220 g
-
Zimt1 ½ EL
-
Orangenlikör3 EL
-
Zucker60 g
-
Kumquats quer halbiert, entkernt150 g
-
Zimtstange1
-
Sternanis1
-
Orangensaft100 g
-
Speisestärke1 TL
-
Wasser zum Anrühren
-
Pistazien, gehackt2 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
9 g
Kalorie
3340 kJ /
799 kcal
Tuk
60 g
Sacharidy
49 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Lebkuchenparfait
8hod. 15min.
Birnencreme
3hod. 30min.
Zabaglione
15min.
Schoko-Grießflammeri
5hod. 20min.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2hod. 20min.
Birnen-Walnuss-Terrine
5hod. 20min.
Bayerische Creme
8hod.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Eierlikörmousse
8hod. 30min.
Schokoladenmousse
3hod. 20min.
Glühweinsabayon
10min.
Geeiste Zimt-Mousse
5hod.