Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g água
- 250 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 2 cravinhos
- 1 pé de tomilho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 piripíri pequeno s/ sementes
- 10 pés de salsa, só as folhas
- 2 ovos
- 150 g farinha
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- ½ c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Maionese q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Formigos
35min
Pataniscas de bacalhau
50min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 Std.
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Rissóis de polvo
1 Std. 30 Min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1 Std. 50 Min
Aletria de cortar à faca
35min
Geleia de marmelo
1 Std.
Rabanadas
55 min
Bola de carne
1 Std. 20 Min