Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g água
- 250 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 2 cravinhos
- 1 pé de tomilho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 piripíri pequeno s/ sementes
- 10 pés de salsa, só as folhas
- 2 ovos
- 150 g farinha
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- ½ c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Maionese q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de cabidela
50 Min
Rissóis de camarão
1h 30min
Pão-de-ló
55 Min
Francesinha, cachorro e pica-pau
50 Min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1h 50min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.
Bôla de carne em vinha de alhos
8 Std.
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1 Std. 10 Min
Pataniscas de bacalhau
50 Min
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Rabanadas
55 Min
Bola de carne
1 Std. 20 Min