Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g água
- 50 g azeite
- 120 g banha, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 ovos
- 550 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g bacon
- 100 g presunto
- 170 g chouriço de carne
- 100 g salpicão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 618 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Folar de Valpaços
4 Std. 20 Min
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Bolo-rei
3u. 15min
Bola rápida de carne
55min
Folar doce
2 Std.
Rissóis de polvo
1h 30min
Regueifa da Páscoa
3u. 15min
Marmelada
50 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20 phút
Bolo-rei conventual
3ωρ.
Bola de carne
1h 20 phút