
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g água
- 50 g azeite
- 120 g banha mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 ovos
- 550 g farinha mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g bacon
- 100 g presunto
- 170 g chouriço de carne
- 100 g salpicão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 618 kcal / 0 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 41 g
Alternativní recepty
Pastéis de bacalhau
45min
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Regueifa da Páscoa
3hod. 15min
Folar de Valpaços
4hod. 20min
Bolo podre de Castro Daire
2hod. 35min
Folar de carnes
2hod. 20min
Fogaça
3hod.
Bola de bacalhau de Lamego
1hod. 20min
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min
Pataniscas de bacalhau
50min
Pastéis de nata
45min
Bola de carne
1hod. 20min