Zařízení & příslušenství
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions
Suroviny
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8.4 g
Kalorie
2598.3 kJ /
621 kcal
Tuk
31.4 g
Sacharidy
76.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
PEARS
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1hod. 30min.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5hod. 40min.
Rhubarb Fool
1hod. 10min.
Root Vegetable Gratin
1hod.
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min.
Blueberry Bakewell Traybake
1hod. 30min.
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2hod. 45min.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1hod. 20min.
Apple Crumble Cake
1hod. 10min.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1hod.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1hod. 30min.
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min.