Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
TM6 TM5

Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)

3.9 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g swede, diced (1 cm)
  • 700 g water

Sponge

  • 300 g blanched almonds
  • 2 oranges, thin peelings of skin only
  • 300 g caster sugar
  • 200 g sunflower margarine, dairy free, plus extra for greasing
    nebo 200 g soya margarine
  • 3 tsp gluten-free baking powder
  • 5 medium eggs

Drizzle

  • 80 g caster sugar
  • 20 g orange juice, fresh

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
1772 kJ / 424 kcal
Protein
8.4 g
Sacharidy
38.5 g
Tuk
26.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty