Kompatibilní verze
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g swede, diced (1 cm)
- 700 g water
Sponge
- 300 g blanched almonds
- 2 oranges, thin peelings of skin only
- 300 g caster sugar
-
200
g sunflower margarine, dairy free, plus extra for greasing
nebo 200 g soya margarine - 3 tsp gluten-free baking powder
- 5 medium eggs
Drizzle
- 80 g caster sugar
- 20 g orange juice, fresh
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 26.2 g
Alternativní recepty
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Mocha Cake
3 Std.
Quince Torta
8 godz.
Courgette and Cocoa Cake
24h
Sesame, Honey and Citrus Bars
30min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2u. 20min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Orange and Marmalade Cake
1h 15min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Chocolate Beetroot Cake
2u. 20min