Kompatibilní verze
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g swede, diced (1 cm)
- 700 g water
Sponge
- 300 g blanched almonds
- 2 oranges, thin peelings of skin only
- 300 g caster sugar
-
200
g sunflower margarine, dairy free, plus extra for greasing
nebo 200 g soya margarine - 3 tsp gluten-free baking powder
- 5 medium eggs
Drizzle
- 80 g caster sugar
- 20 g orange juice, fresh
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 26.2 g
Alternativní recepty
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Apple Parkin
1 Std. 40 Min
Gluten-free Christmas Cake
732h 30 min
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min