Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3818 kJ / 913 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 127 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 96 mg
Alternativní recepty
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 Min
Pollock in Champagne Sauce
Žádné hodnocení
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Pear Frangipane
1h 30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min