
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks from medium eggs
- 1 vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears peeled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 913 kcal / 3818 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 127 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 96 mg
Alternativní recepty
Rhubarb Fool
1hod. 10min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1hod. 25min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1hod.
Gochujang seafood risotto
1hod.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6hod. 25min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2hod.
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2hod. 25min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Prawn Cocktail
15min
Traditional Austrian Beef Goulash
4hod.
Seville Orange Marmalade
2hod. 30min