Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g água
- 85 g gelatina em pó de maracujá e morango
- Óleo q.b. p/ untar
- 85 g gelatina em pó de tutti frutti
- 200 g leite de coco
- 85 g gelatina em pó de limão
- 85 g gelatina em pó de frutos tropicais
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 514.1 kJ / 122.9 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 50.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omelete no pão
40min
Cozer 500 g de maçã
35min
Massa
25min
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6 Std. 20 Min
Chupa-chupas de morango
40min
Ovos tingidos de encarnado
55min
Cozer 200-400 g de ananás
25min
Salada primavera
30min
Mousse de chocolate e avelã
5 Min
Gelatinas de leite
7 Std. 30 Min
Gelatinas de fruta
5 godz. 15 min
Sobremesa de gelatina
7h