Gelatina arco-íris

Gelatina arco-íris

4.6 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 7hod.
12 doses

Suroviny

  • água
    1400 g
  • gelatina em pó de maracujá e morango
    85 g
  • Óleo q.b. p/ untar
  • gelatina em pó de tutti frutti
    85 g
  • leite de coco
    200 g
  • gelatina em pó de limão
    85 g
  • gelatina em pó de frutos tropicais
    85 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 50.6 mg
Protein 18.6 g
Kalorie 514.1 kJ / 122.9 kcal
Tuk 2.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 5.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...