
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g água
- 85 g gelatina em pó de maracujá e morango
- Óleo q.b. p/ untar
- 85 g gelatina em pó de tutti frutti
- 200 g leite de coco
- 85 g gelatina em pó de limão
- 85 g gelatina em pó de frutos tropicais
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 122.9 kcal / 514.1 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 2.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 50.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizas coelhos da páscoa com rúcula e mozarela
Žádné hodnocení
Ovos tingidos de amarelo
55min
Ovos tingidos de azul claro
55min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20min
Bombons de gelado de menta
14hod.
Gelatinas de leite
7hod. 30min
Massa folhada de chocolate
1hod. 40min
Tarte de fruta fresca
1hod.
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6hod. 20min
Gelatinas de fruta
5hod. 15min
Salada de arroz com legumes e peixe
40min
Sobremesa de gelatina
7hod.