Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g água
- 85 g gelatina em pó de maracujá e morango
- Óleo q.b. p/ untar
- 85 g gelatina em pó de tutti frutti
- 200 g leite de coco
- 85 g gelatina em pó de limão
- 85 g gelatina em pó de frutos tropicais
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 514.1 kJ / 122.9 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 50.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sobremesa de gelatina
7h
Batido de frutos vermelhos
5 Min
Bolinhos de batata-doce com iogurte grego, salmão fumado e cebolinho - TM6
Žádné hodnocení
Batido cor-de-rosa
10 Min
Bolo de maçã húmido - TM5
Žádné hodnocení
Quiche de fiambre e chalotas
1h 10min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 Min
Gelatinas de leite
7hod. 30min
Delícia de abacaxi
15min
Salada de frango
50 Min
Massa
25 Min
Gelatinas de fruta
5h 15min