Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 汤匙 油
- 150 克 牛肉 ,切薄片
- 150 克 洋葱 ,切片
- 135 克 水
- 135 克 味醂
- 2 汤匙 日式酱油 ,浓口的
- 3 汤匙 日式酱油 ,淡口的
- 2 汤匙 日本清酒
- 2 汤匙 糖
- 1 份 白米饭
- 10 克 京葱 ,切片
- 5 克 泡姜 ,日式的,切片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2232 kJ / 533 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 84.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.1 g