牛肉盖饭

牛肉盖饭

4.0 35 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 2 汤匙
  • 牛肉 切薄片
    150 克
  • 洋葱 切片
    150 克
  • 135 克
  • 味醂
    135 克
  • 日式酱油 浓口的
    2 汤匙
  • 日式酱油 淡口的
    3 汤匙
  • 日本清酒
    2 汤匙
  • 2 汤匙
  • 白米饭
    1 份
  • 京葱 切片
    10 克
  • 泡姜 日式的,切片
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.2 g
Kalorie 2232 kJ / 533 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 84.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...