Zařízení & příslušenství
牛肉盖饭
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油2 汤匙
-
牛肉 切薄片150 克
-
洋葱 切片150 克
-
水135 克
-
味醂135 克
-
日式酱油 浓口的2 汤匙
-
日式酱油 淡口的3 汤匙
-
日本清酒2 汤匙
-
糖2 汤匙
-
白米饭1 份
-
京葱 切片10 克
-
泡姜 日式的,切片5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.2 g
Kalorie
2232 kJ /
533 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
84.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
和风料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína