Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de beurre, préalablement congelé à plat en morceaux
- 2 pincées de sel
- 150 g d'eau
La frangipane
- 130 g de sucre en poudre
- 100 g beurre doux
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 130 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel d'amande (volitelně)
- 2 œufs
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2342 kJ / 563 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 43.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1h 15 min
Napolitain
73 Std. 40 Min
Dacquoise aux framboises
2h
Bûche express au praliné
45min
Galette des Rois pistache griotte
1h 20 min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Galette à la crème d'amande
1h 20 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Délice chocolat-coco
1h 30min
Trianon
3h