
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le croustillant aux épices
- 80 g de biscuits speculoos coupés en deux
- 15 g de beurre
Le lemon curd
- 1 - 2 citrons jaunes non traités ziste retiré, coupés en quartiers et épépinés, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de beurre
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de sucre en poudre
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 15 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1428.8 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 16.8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Sodík
- 61.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta au coulis de mangue
4hod. 15min
Pannacotta aux myrtilles
4hod. 30min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Trianon
3hod.
Pannacotta au lemon curd
1hod. 45min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2hod. 40min
Verrines choco-caramel-speculoos
3hod. 40min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Délice au Carambar
2hod. 30min
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta aux 3 chocolats
2hod. 30min
Délice pomme-speculoos
12hod.