Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldillo
- 470 g de jitomate, cortado en cuartos
- 1 diente de ajo
- 55 g de cebolla
- 1 cdita de sal fina
Chiles rellenos
- 6 chiles poblanos
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite
- 250 g de carne molida de res
- 150 g de carne molida de cerdo
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 de canela en polvo
- 1 pizca de comino en polvo
- ¾ cdita de sal fina
- 100 g de durazno en almíbar, en rebanadas, cortado en trocitos
- 100 g de piña en almíbar en trozos, cortada en trocitos
- 115 g de uva blanca, sin semillas, cortadas por la mitad
- cilantro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 882 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 Min
Ensalada de nopal
30 Min
Tortitas de pollo en salsa verde
1 Std.
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Ensalada de nopales
20 min
Salpicón de res
40 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Pollo en salsa verde con nopales
40 Min
Nopalitos con guajillo y elote
30 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Sopa de nopales
45 Min