Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de arroz
- 50 g de epazote, y un poco más frito para decorar
- 1 diente de ajo pelado
- 15 g de chile serrano sin rabo
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 651 kJ / 155 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde cruda
5min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chilacas con queso
40min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Queso en salsa de epazote
25min
Caldo de camarón
40min
Chicharrón en salsa verde
25min
Salsa verde cruda
5min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Aguachile de jícama
15min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min