Zařízení & příslušenství
Sautéed vegetables
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 Complete Recipe
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Complete Recipe
Protein
12.4 g
Kalorie
4833 kJ /
1155 kcal
Tuk
101.3 g
Sacharidy
48.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Leek and Potato Soup
40min.
Grated Cheddar Cheese
5min.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min.
Steamed Zucchini
35min.
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min.
Sautéed Red Peppers with Onions
25min.
Sautéing Red Pepper with Onions
25min.
Blended mixed vegetable soup
45min.
Basic Soup Purée
45min.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min.
Couscous with Lamb and Vegetables
50min.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min.