Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 1 oz shallot, quartered
- 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 307.1 kJ / 73.4 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 156.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrot Ginger Soup
20min
Leek and Potato Soup
40min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Smoked Trout Dip
15 Min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Steamed Cabbage
25min
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Carrot and Swede Mash
20min