
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g extra virgin olive oil divided
- 225 g onions quartered
- 30 g butter, unsalted plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
nebo 1 chicken - 225 g bacon unsmoked, in pieces (5 cm)
- 225 g carrots peeled, in rounds (2 cm)
- 225 g cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, freshly ground to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 bay leaves, dried
- 1 tbsp all-purpose flour
- 15 g parsley, fresh chopped
-
mashed potato to serve
nebo pasta, any type, cooked to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 738 kcal / 3088 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 623 mg
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2hod. 15min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5hod. 45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Steak au Poivre
20min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Sautéed Pork with Cider
55min
Creole Style Jambalaya
1hod. 10min
Steamed Chicken Essence
1hod. 10min
Salisbury Steak TV Dinner
1hod.