Zařízení & příslušenství
Wholemeal Focaccia
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
8 portions
Suroviny
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.3 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
42.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baguettes
3hod. 45min.
Olive Bread Rolls
2hod.
Wholemeal Flour Tortillas
1hod.
Irish Stout and Walnut Bread
2hod. 50min.
Flour from cereal grains or pulses
5min.
Houmous
13hod. 30min.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Almond Honey Semolina Cake
1hod.
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1hod. 25min.
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4hod. 20min.
Spelt and Buckwheat Bread
1hod. 55min.
Wholemeal Pitta
1hod. 35min.