Wholemeal Focaccia
TM6 TM5 TM31

Wholemeal Focaccia

3.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g strong wholemeal bread flour
  • 330 g water
  • 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
    nebo 25 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 sprigs rosemary, leaves only
  • 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1192 kJ / 285 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
42.6 g
Tuk
10.7 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty