![Wholemeal Focaccia Wholemeal Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FFF6F81-4021-4EF1-8958-6DA72FD58C89/Derivates/F7FDBB09-8A84-4F1B-90F2-8CCA94454C9A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
nebo 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Parmesan Herb Madeleines
1 godz.
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Quinoa and Chia Chips
45min
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Olive Bread Rolls
2h
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min