Wholemeal Focaccia

Wholemeal Focaccia

4.1 8 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
8 portions

Suroviny

  • strong wholemeal bread flour
    500 g
  • water
    330 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Protein 7.3 g
Tuk 10.7 g
Sacharidy 42.6 g
Vláknina 2.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...