Wholemeal Focaccia

Wholemeal Focaccia

3.9 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
8 portions

Suroviny

  • strong wholemeal bread flour
    500 g
  • water
    330 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7.3 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 42.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...