Zařízení & příslušenství
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 45min.
12 slices
Suroviny
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
6.1 g
Kalorie
2580 kJ /
617 kcal
Tuk
47.3 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cheesecake (baked)
7h 20min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Fresh Pasta Dough
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Salted Caramel Shortbread
3h
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min