Kompatibilní verze
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2580 kJ / 617 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 47.3 g
Alternativní recepty
Pear Frangipane
1h 30min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 Std. 40 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Crème Pâtissière
15 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Frangipane Cake
1h 45min
Almond Tuiles
1h 30min
Crème Pâtissière
15 min
Classic Swiss Fondue
15 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4u. 30min