Kompatibilní verze
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2580 kJ / 617 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 47.3 g
Alternativní recepty
Chocolate Sauce
5min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Muffaletta Squares
2h 20 min
Strawberry Bavarois
6h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Torta Caprese
55 min
Pear Frangipane
1h 30min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 Std. 5 Min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min