
Kompatibilní verze
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter cold, diced
- 1 egg yolk from medium egg
- 2 Tbsp water chilled
- 1 medium egg beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 617 kcal / 2580 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 47.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
Alternativní recepty
Crab Tart
2hod. 30min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24hod.
Caramel Parfait
7hod.
Profiteroles
2hod. 15min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2hod. 45min
Apple Rose Tart
1hod. 40min
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1hod. 15min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4hod.
Strawberry Bavarois
6hod.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4hod.
Lemon Tart
4hod. 30min