Kompatibilní verze
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2580 kJ / 617 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 47.3 g
Alternativní recepty
Meringue Ghosts
12u. 25min
Persian Love Cake
1h 15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Torta Caprese
55min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min