Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
nebo 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
nebo sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
nebo 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 307 mg
Alternativní recepty
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Boiled pasta
20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Žádné hodnocení
Creamy Pea Soup
40min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Tempeh Bolognaise
30min
Rocket watercress juice
5 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min