Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
nebo 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
nebo sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
nebo 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 307 mg
Alternativní recepty
Mushroom Risotto
30 Min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 Min
Polenta
50 Min
Porridge with Fresh Fruit
10 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Tomato Rice
30 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min