
Zařízení & příslušenství
Gulab jamuns
Příprava 20min
Celkový 2hod. 50min
12 portions
Suroviny
Syrup
-
water450 g
-
white sugar400 g
-
saffron threads1 pinch
-
cardamom pods (green), crushed3
-
lemon juice1 tsp
Gulab jamuns
-
semolina80 g
-
ground cardamom2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
full cream milk140 g
-
milk powder140 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
vegetable oil for frying
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
303.5 kcal /
1274.7 kJ
Protein
4.3 g
Tuk
13.7 g
Sacharidy
43.3 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sodík
79.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland