Zařízení & příslušenství
Gulab jamuns
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
12 portions
Suroviny
Syrup
-
water450 g
-
white sugar400 g
-
saffron threads1 pinch
-
cardamom pod (green), crushed3
-
lemon juice1 tsp
Gulab jamuns
-
semolina80 g
-
ground cardamom2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
full cream milk140 g
-
milk powder140 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
vegetable oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
79.2 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
1274.7 kJ /
303.5 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
43.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chana magaj
2hod. 30min.
Paneer makhani
45min.
Besan ki burfi
5hod. 5min.
Kheer
2hod.
Burfee
24hod. 30min.
Lemon rasam
40min.
Paneer
4hod. 5min.
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12hod. 15min.
Kheer with Dark Chocolate Topping
2hod. 50min.
Carrot halwa
1hod. 5min.
Parathas
1hod. 30min.
Baingan ka bharta
1hod. 20min.