Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Nutriční hodnoty
- na 1315 g
- Kalorie
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Protein
- 129.9 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 3623.4 mg
Alternativní recepty
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Rice Wine Chicken
30min
Nam Jim
10 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Hearty seafood chowder
45min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Mushroom cappuccino
25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min