
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Nutriční hodnoty
- na 1315 g
- Kalorie
- 812.3 kcal / 3398.6 kJ
- Protein
- 129.9 g
- Tuk
- 31.8 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 3623.4 mg
Alternativní recepty
Porcini mushroom salt
5min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26hod. 5min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Fish and prawn stock
20min
Hearty seafood chowder
1hod.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min