Zařízení & příslušenství
Fish stock
Příprava 5min.
Celkový 35min.
1315 g
Suroviny
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1315 g
Sodík
3623.4 mg
Protein
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Buddha's Delight
55min.
Cream of mushroom soup
20min.
Braised Chicken Feet and Abalone
50min.
Pork Trotter Jelly
8hod.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min.
Gado gado
1hod.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.