Zařízení & příslušenství
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Příprava 10min.
Celkový 10min.
350 g
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 g
Sodík
5805 mg
Protein
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
10.9 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
82 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1hod.
Korean fried chicken
4hod.
Five spice powder
10min.
Mac and Cheese Fritters
3hod. 15min.
Curry laksa
45min.
Rasam
20min.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min.
Sambal oelek
20min.
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16hod.
Teriyaki sauce
25min.