Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 2 pinches sea salt
- 130 g Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 1903.3 kJ / 454.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 5805 mg
Alternativní recepty
Korean fried chicken
4h
Korean marinade
40 min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Koththu roti
1 godz. 5 min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Buffalo chicken wings
50 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30 min