Chlebki z serem feta i koperkiem

Chlebki z serem feta i koperkiem

3.7 142 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 sztuk

Suroviny

  • 20 g koperku, świeżego
  • 1 ząbek czosnku
  • 230 g wody
  • 60 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
  • 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
  • 350 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 200 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sztukę

Protein 9 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...