Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g koperku, świeżego
- 1 ząbek czosnku
- 230 g wody
- 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 350 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 200 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasteczka czosnkowe
50min
Bułeczki z sera gruyère
45min
Ciasteczka z gorgonzolą
40min
Ziemniaczane podpłomyki
13 godz.
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50min
Cebulaki
1 godz. 5 min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Placek nadziewany mozzarellą
1 godz. 5 min
Focaccia z kiełbasą
2h
Podpłomyk cztery sery
55 min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Chlebki śródziemnomorskie
1 godz. 5 min