Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masło ziołowe
- 60 g masła
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 łyżka koperku, świeżego, tylko liście
- 1 łyżka rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 1 łyżka szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 1 - 2 szczypty soli
Podpłomyki
- 350 g jogurtu naturalnego
- 350 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i wałka
- 1 płaska łyżka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grissini - paluchy chlebowe
3hod.
Proziaki z masłem czosnkowym
25min
Mini focaccie
2h 5min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Żytnie podpłomyki
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Fougasse - chleb francuski
2 Std.
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Mini foccacie z oregano
3u. 40min
Chlebki z grilla
1 godz. 35 min