Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 70 g cukru
- 350 - 400 g mąki pszennej
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 3 żółtka
Nadzienie z borówek
- 1 żółtko
- 1 łyżka śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g masła
- 20 g cukru trzcinowego, plus dodatkowa ilość do posypania
- 500 g borówek amerykańskich
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 2136.3 kJ / 510.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 12.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eton Mess z rabarbarem
2h 5min
Czereśniowa galette
1h 25min
Tarta z botwinką i serem feta
1h 45min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20min
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1h
Brioszka z dżemem rabarbarowym
3 godz. 45 min
Rabarbarowe ślimaczki
2h
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2h 10min
Ślimaczek cynamonowy XXL z polewą z serka kremowego
2 Std. 50 Min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1h 10min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1h 10min