Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne
- 90 g de vino blanco
- 15 g de apio
- 25 g de zanahoria, en trozos
- 15 g de cebolla
- 5 pimientas gordas
- 1 rama hoja de perejil fresco
- 750 g de cuete de ternera, en una pieza
- 700 g de agua
Mayonesa
- 175 g de aceite
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 10 g de mostaza
- 1 g de vinagre
- 1 cdita de sal, al gusto
- 1 lata atún enlatado en agua, sin líquido
- 4 filetes filetes de anchoa en aceite
- 125 g de crema ácida
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2276 kJ / 542 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con poro y limón
25 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Paté de hongos, queso y tomate
40 min
Pavlova
1h
Gravlax de salmón
24h 10min
Souffle de queso gruyere
40 min
Pappardelle al limón
45 min
Risotto con parmesano
30 min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Focaccia - Demo presentadores
35 min