Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne
- 90 g de vino blanco
- 15 g de apio
- 25 g de zanahoria, en trozos
- 15 g de cebolla
- 5 pimientas gordas
- 1 rama hoja de perejil fresco
- 750 g de cuete de ternera, en una pieza
- 700 g de agua
Mayonesa
- 175 g de aceite
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 10 g de mostaza
- 1 g de vinagre
- 1 cdita de sal, al gusto
- 1 lata atún enlatado en agua, sin líquido
- 4 filetes filetes de anchoa en aceite
- 125 g de crema ácida
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2276 kJ / 542 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de carne
45min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Queso Parmesano rallado
5min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Salsa de jitomate
35min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 godz.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Ensalada de remolacha, pera y queso azul
1h
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Dip de alcachofa y espinaca
30min