Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hummus de garbanzos y almendras
- 80 g de almendra entera, pelada y tostada.
- 270 - 300 g de garbanzo blanco, enlatado, (1 lata), escurrida.
- 20 g de agua fría
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 40 g de tahini
- 1 diente de ajo
- 1 pizca sal
Crepes rosas
- 150 g de betabel cocido, cortado en trozos
- 3 huevo
- 440 g de leche de almendras
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de harina de espelta
- ½ cdita polvo para hornear
- 50 g de arúgula
- 2 cda semillas de ajonjolí
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1685 kJ / 402.7 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 251.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de carne etíope (Zighinì)
50 Min
Humus
15min
Albóndigas de cordero (Keftethes)
40 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Pasta de avena sin gluten
1 Std.
Hummus de aguacate
10 Min
Mezze (dip de berenjena)
25 Min
Gnocchis de papa
50 Min
Tabule TM6
1h 30min
Dosa (crepas de arroz y lentejas) TM6
16hod.
Sal de apio
1 Std.
Muffins de manzana y zanahoria
50 Min