Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 100 g de cebolla, en mitades
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 40 g de aceite vegetal
- 1 cda de sal, o al gusto
- 1 cda de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de roast beef, en una sola pieza
- 60 g de jugo de mandarina, recién exprimido
- 15 g de vinagre blanco
- 150 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 623.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Wraps de lechuga y pollo con salsa de coco al curry
40 λεπτ.
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 Min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 Min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Filete de res con almendras
30 Min
Risotto de camarón y espárragos
45min