Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de piloncillo granulado
- 750 g de calabaza, de Castilla
- 650 g de agua
- 1 clavo de olor
- 4 ramas de canela
- 200 g de caña de azúcar, sin cáscara en bastones
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1625 kJ / 387 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 min
Atole de arroz de la esquina
35min
Chiles en nogada
1h
Caldo de camarón
40min
Chile en nogada vegetariano
25min
Rollo de guayaba
2h 30min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Mole de olla vegano
45min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Atole de guayaba
40min
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Ponche
40min