Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa inglese al forno
3 godz. 25 min
Diamanti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Torta del cardinale
3sa 30 dk
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Tortine dell'amore
1 godz. 40 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Ciambella ciociara
3 Std.
Piconi
1 Std. 10 Min
Torta mimosa gelato
3sa 30 dk
Torta Diplomatica
3 Std.