Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Bicerin
30min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Profiteroles al limone
1h 45min
Bon bon alla fragola
Žádné hodnocení
Crostata di carote e arance
1h 25min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35 min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3h
Torta del cardinale
3h 30min
Torcion dolce
3h 30min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20 min
Zuppa inglese al forno
3h 25 min.
Crema Bimby ®
45min