
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 239 kcal / 1000 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli morbidi allo yogurt
4hod. 25min
Fazzoletti Jôf Fuart
2hod. 30min
Galette des rois al limone
2hod. 30min
Bignè cake
4hod.
Ghiaccioli cremosi al caffè con gocce di cioccolato
8hod. 20min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2hod.
Letterine segnaposto
5hod. 15min
Taralli dolci speziati
55min
Tortine dell'amore
1hod. 40min
Torcion dolce
3hod. 30min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6hod.
Besciamella veloce
15min