Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake delle feste
4h 30min
Danubio dolce al cioccolato
6 godz.
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Taralli dolci speziati
55min
Morettini
3 Std. 10 Min
Cheesecake polacca
1h 30min
Briochele
6 godz.
Mini cheesecake alla banana
2 Std. 30 Min
Torta cupcake
40 λεπτ.
Ficelles picardes
1 Std. 25 Min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Besciamella veloce
15min