Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Žádné hodnocení
Příprava 30min
Celkový 4hod. 45min
10 pezzi

Suroviny

Pasta brioches
  • di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
    370 g
  • di uova
    90 g
  • di tuorli d'uovo
    30 g
  • di cubetti di ghiaccio
    80 g
  • di zucchero semolato
    70 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di burro a pezzi (1-2 cm)
    45 g
  • di sale
    5 g
  • farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
  • di pesche in scatola tagliate a metà lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
    400 g
  • uovo sbattuto per spennellare
    1
  • di gelatina neutra
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 239 kcal / 1000 kJ
Protein 7 g
Tuk 6 g
Sacharidy 42 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...