Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 limone
- 1 arancia
- 50 g di zucchero
-
100
g di strutto in purea
nebo 100 g di burro in purea - 100 g di mele, precedentemente cotte (vedere consigli)
-
100
g di ribes rosso disidratato
nebo 100 g di mirtilli disidratati - 200 g di uvetta passa
- 2 cucchiaini di mix di spezie per pan di zenzero
- 20 g di brandy
- 20 g di mandorle a lamelle
Pasta frolla
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, freddo, a cubetti + q.b.
- 90 g di strutto, freddo, a cubetti
- 1 pizzico di sale
- 70 g di acqua molto fredda
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 904.4 kJ / 216.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 8.3 mg
Alternativní recepty
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10min
Polpettone in crosta con salsa alla zucca e cavoletti di Bruxelles (vegan)
2 Std.
Dorayaki con crema di fagioli azuki
13h
Insalata di quinoa e pollo Tex-Mex
30 min
Latte di mandorle
10min
Gin-Basil-Smash
10min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20 min
Granita di fichi e mandorle
15 min
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1 Std. 30 Min