Blueberry and Lavender Bundt Cake
TM6 TM5

Blueberry and Lavender Bundt Cake

4.3 (26 hodnocení)

Suroviny

Sponge

  • 270 g caster sugar
  • 1 ½ tsp edible lavender
  • 175 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
  • 100 g buttermilk
  • 320 g self-raising flour
  • 3 large eggs
  • 1 tsp baking powder
  • 200 g fresh blueberries

Lavender Icing

  • ⅛ - ¼ tsp edible lavender, to taste, plus extra for garnishing
  • 250 g caster sugar
  • 6 tsp water
  • food colouring paste, purple, as desired

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
1747 kJ / 418 kcal
Protein
4.8 g
Sacharidy
68.3 g
Tuk
13.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty