Blueberry and Lavender Bundt Cake

Blueberry and Lavender Bundt Cake

4.3 26 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 2hod. 45min
12 slices

Suroviny

Sponge
  • caster sugar
    270 g
  • edible lavender
    1 ½ tsp
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    175 g
  • buttermilk
    100 g
  • self-raising flour
    320 g
  • large eggs
    3
  • baking powder
    1 tsp
  • fresh blueberries
    200 g
Lavender Icing
  • edible lavender to taste, plus extra for garnishing
    ⅛ - ¼ tsp
  • caster sugar
    250 g
  • water
    6 tsp
  • food colouring paste purple, as desired

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 418 kcal / 1747 kJ
Protein 4.8 g
Tuk 13.9 g
Sacharidy 68.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...