Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen
- 200 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 4 geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2172 kJ / 523 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 Std.
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Bohneneintopf
40min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Bouneschlupp (Saarland)
40min