Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, oder frisch, ggf. halbiert (3 - 4 cm lang)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Bohnenkraut, getrocknet, nach Geschmack
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 985 kJ / 236 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Bohneneintopf
1h
Wirsingsuppe
35 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min