Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Auflauf
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 850 g Wasser
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Butter zum Einfetten
- 200 g Gabelspaghetti
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
Guss und Fertigstellung
- 70 g Milch
- 1 TL Salz
- 3 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Paniermehl
- 25 - 30 g Butterflöckchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Makkaroni-Auflauf
1 godz.
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 godz. 10 min
Spaghettipizza
55 min
Nudel-Gemüse-Auflauf
1 godz.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25min
Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1h 20min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 godz. 10 min
Blitz-Lasagne
1 godz.
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Erbsen-Express-Auflauf
1 godz. 10 min