Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 150 g Milch
- 30 - 40 g Senf, mittelscharf
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 450 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 x 2 cm)
- 200 g Champignons, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Zitronensaft nach Geschmack
- 25 g Mehl
- 50 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Fisolenfleisch
1h
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1h 10min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1h 50 min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 Min