Zařízení & příslušenství
意式青豆泥烩饭配鹅肝
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
帕玛森奶酪(Parmesan cheese) 切块,3厘米80 克
青豆泥
-
白洋葱25 克
-
黄油20 克
-
冷冻豌豆 解冻300 克
-
鸡高汤220 克
烩饭
-
白洋葱25 克
-
黄油60 克
-
意大利烩饭专用米320 克
-
干白葡萄酒60 克
-
鸡高汤650 克
-
冷冻豌豆 解冻并去皮40 克
-
盐1 茶匙
波特酒酱汁
-
波特酒300 克
-
黄油30 克
组合
-
鹅肝4 块
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1211.5 mg
Protein
28.7 g
Kalorie
3673 kJ /
938.5 kcal
Tuk
39.3 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
96.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家庭小酒馆
15 recepty/-ů
Čína
Čína
浪漫七夕
6 recepty/-ů
Čína
Čína