意式青豆泥烩饭配鹅肝

意式青豆泥烩饭配鹅肝

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 帕玛森奶酪(Parmesan cheese) 切块,3厘米
    80 克
青豆泥
  • 白洋葱
    25 克
  • 黄油
    20 克
  • 冷冻豌豆 解冻
    300 克
  • 鸡高汤
    220 克
烩饭
  • 白洋葱
    25 克
  • 黄油
    60 克
  • 意大利烩饭专用米
    320 克
  • 干白葡萄酒
    60 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 冷冻豌豆 解冻并去皮
    40 克
  • 1 茶匙
波特酒酱汁
  • 波特酒
    300 克
  • 黄油
    30 克
组合
  • 鹅肝
    4 块

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1211.5 mg
Protein 28.7 g
Kalorie 3673 kJ / 938.5 kcal
Tuk 39.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 96.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...