Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 150 g rolled oats
- water, for soaking
- 100 g cashew nuts
- 15 g fresh parsley
- 150 g onions, quartered
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs
- 1 tsp dried oregano
Dough
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
-
240
g unsalted butter, soft
nebo 240 g margarine - 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 3 egg yolks, beaten, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Baked Doughnuts
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Polenta Cake
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Sourdough Rye
51 Std. 10 Min
Chewy Pistachio Biscuits
45 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Yoghurt Bread
2h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Cottage Loaf
3h 30 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min