Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
nebo 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Protein
- 117 g
- Sacharidy
- 403 g
- Tuk
- 214 g
- Vláknina
- 32 g
Alternativní recepty
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pitta Bread
2h
Cheese crackers
2h 30min
Rye Flatbreads
2 Std. 10 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Dhokla
30min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min