Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip

Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip

4.3 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions

Suroviny

Persian Flatbread
  • water
    430 g
  • fresh yeast crumbled
    20 g
    2 tsp dried yeast, (8 g)
  • honey
    10 g
  • strong white bread flour
    510 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • polenta, coarsely ground for dusting
  • oil for greasing
  • bread flour plus extra for dusting
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • sesame seeds
    2 Tbsp
  • poppy seeds
    2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
  • walnuts, halved or chopped
    100 g
  • fresh basil leaves
    10 g
  • fresh tarragon leaves
    5 g
  • fresh mint leaves
    10 g
  • fresh coriander leaf
    10 g
  • fresh chives cut in pieces
    10 sprigs
  • feta cheese cut in pieces
    200 g
  • olive oil
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Protein 117 g
Kalorie 17075 kJ / 4078 kcal
Tuk 214 g
Vláknina 32 g
Sacharidy 403 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...