
Zařízení & příslušenství
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Příprava 20min
Celkový 2hod. 35min
4 portions
Suroviny
Persian Flatbread
-
water430 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
4078 kcal /
17075 kJ
Protein
117 g
Tuk
214 g
Sacharidy
403 g
Vláknina
32 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

persian vegetarian
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko