Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 1 uovo
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaino raso di cannella in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Cantucci
1h 50min
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Ciambella ciociara
3h
Ciaramicola
1 godz.
Ciambella romagnola
1 godz.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min
Torta al testo
1 godz.
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Amor polenta
1h 5 min