Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan meino (Pan de mej)
50min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Biscotti di mais
40min
Risotto timo e toma
35min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50min
Focaccia al formaggio
55min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Mini bonet
2h
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Bonèt
2h