Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 30 g de cacao puro en polvo (y algo más para espolvorear el molde)
- 1 pellizco de sal
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para untar el molde)
- 270 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 3 huevos a temperatura ambiente
- 190 g de leche a temperatura ambiente
- 20 g de coñac
Decoración
- 25 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- 3 - 4 gotas de zumo de limón
- 1 ramita de grosellas rojas
- 2 - 3 hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1670 kJ / 399 kcal
- Protein
- 6.15 g
- Sacharidy
- 61.79 g
- Tuk
- 15.85 g
- Vláknina
- 1.42 g
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3h
Bizcocho cuatro cuartos
1h 40min
Cake de pasas al ron
10 Std.
Bizcocho con glaseado de mantequilla (Kentucky butter cake)
2h
Bizcocho Victoria
1h 10 min
Cake de limón con glaseado blanco
1 Std. 15 Min
Bizcocho veteado
2h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1u.
Bizcocho de coco
45min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1u.
Tarta de chocolate
40min