Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 30 g de cacao puro en polvo (y algo más para espolvorear el molde)
- 1 pellizco de sal
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para untar el molde)
- 270 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 3 huevos a temperatura ambiente
- 190 g de leche a temperatura ambiente
- 20 g de coñac
Decoración
- 25 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- 3 - 4 gotas de zumo de limón
- 1 ramita de grosellas rojas
- 2 - 3 hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1670 kJ / 399 kcal
- Protein
- 6.15 g
- Sacharidy
- 61.79 g
- Tuk
- 15.85 g
- Vláknina
- 1.42 g
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Bizcocho cebra
1h 10min
Tarta Sacher
3h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Bundt cake de especias
2h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Galletas de chocolate craqueladas
4h
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h