Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja con yema
- 20 g de agua templada
- 5 g de levadura prensada fresca
- 10 g de azúcar
- 60 g de harina de fuerza
- 1 yema de huevo a temperatura ambiente
Primer amasado
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharada de agua templada
- 40 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo a temperatura ambiente
- 10 g de azúcar
- 10 g de melaza de cebada malteada (volitelně)
Segundo amasado
- 100 g de harina de fuerza
- 10 g de azúcar
- 1 huevo (a temperatura ambiente)
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
Tercer amasado
- 200 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 90 g de azúcar
- 2 huevos (a temperatura ambiente)
- ½ cucharadita de sal
-
1
vaina de vainilla (solo las semillas)
nebo 1 cucharada de azúcar vainillado
Hojaldrado y formado
- 120 g de mantequilla fría (y algo más para engrasar)
- harina de fuerza para espolvorear
- mantequilla para engrasar los moldes
- 3 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1236 kJ / 296 kcal
- Protein
- 6.35 g
- Sacharidy
- 37.15 g
- Tuk
- 13.53 g
- Vláknina
- 1.23 g
Alternativní recepty
Masa madre de trigo
96h
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Masa quebrada
5 Min
Brioche
8h
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Masa de pasta fresca
1 Std.
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min