Klasický maďarský guláš

Klasický maďarský guláš

4.8 127 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 45min
8 porcí

Suroviny

  • stroužky česneku
    3
  • čerstvé petržele omyté a osušené
    3 snítky
  • čerstvé majoránky omyté a osušené
    3 snítky
  • kmínu drceného
    1 vrchovatou čajovou lžičku
  • citrónové kůry nejlépe bio
    2 čajové lžičky
  • cibule na čtvrtky
    450 gramů
  • olivového oleje
    30 gramů
  • rajčatového protlaku
    30 gramů
  • hovězího masa na guláš na kousky (1x1 cm)
    800 gramů
  • hořčice plnotučné
    10 gramů
  • červené papriky, sladké
    20 gramů
  • soli
    2 čajové lžičky
  • pepře, černého, mletého
    2 špetky
  • červeného vína
    150 gramů
  • vody
    250 gramů
  • masový bujón, kostku (pro 0,5 l)
    1
    1 vrchovatou čajovou lžičku dochucovací pasty
  • brambor oloupaných, na kousky (2x2 cm)
    200 gramů
  • mrkve na kolečka (0.5 cm)
    100 gramů
  • zelené papriky zbavené semínek, nakrájené na plátky
    100 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Protein 24.3 g
Tuk 6.6 g
Sacharidy 13.7 g
Vláknina 3.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...